Consultanţă

 Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT.

Consultanta IT Iasi

Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii complete de business.

     Consultanta IT poate include, dar nu se limiteaza la, dimensionarea corecta, recomandari privind infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software (inclusiv conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite) care rezolva cel mai bine obiectivele propuse.

     Intrucat actionam ca o entitate independenta si mai ales externa afacerii clientilor nostri, avem capacitatea sa evaluam obiectiv si sa recomandam consultanta IT de eficientizare, astfel incat infrastructura IT sa functioneze in concordanta deplina cu strategiile si obiectivele afacerii din care face parte integranta.

     Consultanţii nostri vă ajută să definiţi şi să implementaţi politici coerente de management al sistemelor IT. De asemenea, consultanţii nostri vă ajută să definiţi strategii pe termen lung pentru dezvoltarea sistemelor IT prin analizarea oportunităţilor de dezvoltare a companiei.

 

Pentru fiecare componentă a strategiei generale de dezvoltare a sistemelor IT, pe durata întregului ciclu de viaţă al fiecărui proiect, consultanţii nostri vă ajută în:

  • analizarea fiecărei oportunităţi individuale de proiect şi elaborarea unor studii de fezabilitate tehnică şi financiară
  • stabilirea arhitecturii fiecărui sub-sistem IT în vederea integrării în politica IT generală a companiei şi în vederea minimizării efortului de suport şi întreţinere post-implementare
  • implementarea soluţiilor tehnice alese, atât din punct de vedere al infrastructurii cât şi al aplicaţiilor specializat
© 2018 Reparatii, vanzari laptopuri si calculatoare Iasi. Toate drepturile rezervate SC Platinum Computers SRL. Powered by Techdepo.ro